Smugglerrok

Info

LIPUNMYYNTI

Hanki lippusi täältä » Ticketmaster.fi/smugglerrok

SAAPUMINEN FESTIVAALEILLE

Bussilla
Fölin linja-autot numerolla 6, Turku – Lieto, kulkevat aivan festivaalialueen viereen. Tapahtuman päättyessä useat bussit kuljettavat väkeä Turkuun. Perjantaina ja lauantaina klo 02.00 Liedosta Turkuun lähtee kaksi lisävuoroa linjalle 6.

Matka Hyrkäs järjestää kuljetuksen Salo-Halikko-Paimio-Lieto. 30 € / menopaluu. Lisätiedot [email protected]

Omalla autolla
Festivaalialue sijaitsee aivan Liedon keskustassa. Laita navigaattoriin Kirkkotie 13, Lieto tai näppäile oheiseen karttaan lähtöosoitteesi ja navigoi perille.
Festarialueen välittömässä läheisyydessä, on reilunkokoisia paikoitusalueita, joihin on helppo saapua. Seuraa vain teiden varsille pystytettyjä opasteita ja liikenteen valvojien ohjeita. Paikoitus on maksuton!

Taksi

Virallinen taksiyhteistyökumppanimme on Taxidata, jonka taksitolppa löytyy pääportin yhteydestä.

SISÄÄNPÄÄSY & RANNEKE

Pääsyliput (ennakkoon ostetut ja alueen lipunmyyntipisteestä ostetut) tarkastetaan portilla ja vaihdetaan rannekkeeseen. Festivaalialueelta voi poistua päivän aikana ja rannekkeella pääsee takaisin sisään alueelle. Ennakkorannekkeenvaihto sijaitsee tänä vuonna Kauppakeskus Skanssissa, Skanssin keskusaukiolla. Ennakkorannekkeenvaihtopiste on avoinna 3.8. torstaina klo 16-19 ja 4.8. perjantaina klo 11-14.

FESTIVAALIALUE

Saapuminen festivaalialueelle tapahtuu yhden sisäänpääsyalueen kautta. Alueella on opasteet, jonka mukaan pääsyliput vaihdetaan rannekkeisiin ennen festivaalialueelle saapumista.

AUKIOLOAJAT

Ilmoitetaan lähempänä.

IKÄRAJA

Ikäraja festivaalialueelle on 18 vuotta. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alle 18-vuotias ei voi saapua festivaalialueelle täysi-ikäisenkään seurassa.

ESTEETTÖMYYS

Tapahtuma-alueelle on esteetön kulku ja alueella on inva-vessoja.

RUOKA JA JUOMA

SmugglerRokissa ei tarvitse olla tyhjin vatsoin tai kuivin suin! Siitä pitävät huolen alueella toimivat ruokapisteet. VIP-menun osalta tarjoilut tarkentuvat lähempänä tapahtumaa.
Alueelta löytyy vesipiste ja max 0.5l tyhjän muovisen juomapullon tuominen alueelle on sallittua!

YMPÄRISTÖ JA JÄTEHUOLTO

Festivaalialueelta löytyy runsaasti roskakoreja sekä kierrätyspisteitä, joihin roskat voi toimittaa luontoa ja kanssaihmisiä kunnioittaen. Pidetään yhdessä tapahtuma-alue siistinä ja huolehditaan roskat niihin kuuluviin astioihin.

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Alueelle ei saa tuoda mm. seuraavia esineitä:
Aseet, kaikki pullot/tölkit/nesteet (poislukien max. 0,5l muovinen tyhjä juomapullo), huumaavat aineet, järjestelmäkamerat, räjähteet, soihdut, tulitteet, vaaralliset esineet, monitoimityökalut, laserosoittimet, valotikut, aerosolit (esim. hiuslakat) sekä sateenvarjot.

TAVARANSÄILYTYS JA KÄNNYKÄN LATAUS

Tavaransäilytys ja kännykän latauspiste sijaitsevat festariportin vieressä. Kaikkea ei tarvitse kantaa mukana vaan sen voi kätevästi jättää narikkaan.

VIDEO- JA VALOKUVAAJA

Alueella liikkuu video- ja valokuvaaja, jotka kuvaavat materiaalia Smugglerrokin ja järjestävän organisaation United Festivalsin markkinointikäyttöön.

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman jälkeen löytötavarat hoitaa Suomen Löytötavarapalvelu, p. 0600 03391, www.loytotavara.net. Avoinna arkisin klo 9-17 sekä lauantaisin 9-14.

AKKREDITOINTI

Akkreditointi on tarkoitettu festivaalille työtehtäviin saapuville median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille. Akkreditointipyynnöt voitte lähettää sähköpostitse osoitteeseen: [email protected]. Vastaamme kaikille sähköpostitse tapahtuman lähestyessä. Huomaathan, että lähetetty hakemus ei takaa myönteistä päätöstä.

PALAUTE

Haluamme kehittää tapahtumaamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta – risuja ja ruusuja. Vastaamme asiallisiin palautteisiin asiallisesti. Palauteviestien sähköpostiosoite: palaute (at) smugglerrok.fi

MYYNTIPAIKAT

Haemme parhaillaan ruokamyyjiä sekä muiden tuotteiden myyjiä järjestämään monipuolista tapahtumaa kanssamme. Kaikki tarjolla olevat myyntipaikat sijaitsevat tapahtuma-alueen sisäpuolella. Ota yhteyttä: myyntipaikat (at) unitedfestivals.fi.

YHTEYSTIEDOT

Festivaalialue
Laurin kenttä
Kirkkotie 13
Lieto

Vastaava tuottaja
Henri Kulmala
henri.kulmala (at) unitedfestivals.fi

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Marko Savolainen
marko.savolainen (at) unitedfestivals.fi

Operatiivinen tuottaja
Henri Mäentaka
henri.maentaka (at) unitedfestivals.fi

Myyntipaikat
(Myyntipaikkojen saatavuuteen liittyvät tiedustelut.)
myyntipaikat (at) unitedfestivals.fi

Palaute
palaute (at) smugglerrok.fi

Pääsylippuihin liittyvät tiedustelut
Ticketmaster
www.ticketmaster.fi
p. 0600 10 800 (1,98€/min+pvm)

Yhteistyössä

TicketmasterUnited FestivalsHartwall